Фикс Про е фирмата, която предлага напълно затворен кръг на рекламно обслужване, отнасящо се до фасадна реклама, обемни светещи и несветещи букви, неон и всякакъв вид винилна реклама или друг тип екстериорна или интериорна.

Екипът ни е с дългогодишен опит в рекламния и алпийския сектор и извършването на всякаква монтажна дейност.

Ние сме специализирани  в изработката и реализирането на външни и вътрешни реклами, в проектирането и изграждането на всякакви системи по алпийски способ, автовишка или скеле, различни височинни ремонти, почистване и миене на прозорци, силузи, всякакъв вид фасади и покриви, както и събаряне (обрушване) на висулки и опасни елементи на фасади, боядисване на жилищни и офис сгради, силози и комини.

Ще Ви помогнем при избора на Вашата реклама. Нашият екип от специалисти ще Ви насочат в най-адекватното за Вашия бизнес реализиране. Между нас и клиента има постоянна комуникация по време на реализацията на зададения проект.

Услугите на Фикс Про са насочени както към крайния клиент, така и към рекламни агенции.

Ние се стремим да направим Вашата реклама максимално ефективна – все пак това е основната цел за всяка реклама.

За нас е важно да спечелим доверието Ви, за да работим и за напред заедно.

Добри сме в това, което правим защото работим като екип и харесваме работата си. Винаги спазваме сроковете и имаме златно правило: Високо качество на ниска цена. Разполагаме с високотехнологично оборудване в областта на печатната и производсвената реклама за осигуряване на производсвения си процес. Екип от висококвалифицирани специалисти, собствен транспорт, кран и автовишка, сертифицирана монтажна група за наземен и височинен монтаж по алпийски способ. Екипът обслужва всички точки на страната и света.