Обемни букви

 • отворени;
 • затворени;
 • несветещи;
 • светещи;
 • контражурни;
 • комбинации;

Обемните букви са един от най-добрите начини да рекламирате и акцентирате върху дейността с която се занимавате. Изработката се осъществява спрямо Вашите нужди и изисквания. Буквите могат да са светещи и несветещи, изработени от различни материали в зависимост от предназначението : плексиглас, коматекс, алуминий, полистирол, неръждаема стомана и много други материали. Светещите могат да бъдат с предно осветяване и задно (контражурно). Надписите се монтират директно върху стена или посредством конструкция за фиксиране. За осветяване поставяме висококачествени LED модули, контролери и захранвания, както и огънат неон. При нас няма компромис с изработката, материалите и монтажа.

View the embedded image gallery online at:
http://fixpro.bg/products.html#sigProId22d8fdba64

Светещи и несветещи табели и кутии

Продуктите , които предлагаме са от материали които издържат на високи и ниски температури, влага и снеговалеж, което благоприятства излагането им на всякакви атмосферни условия. Табелите могат да са светещи и несветещи. Предлагаме различни материали, съгласно Вашите изисквания.

Най-често поръчвани табели при нас са:

Несветещи табели за монтаж на открито. Изпълняват се от материали, които са издръжливи на атмосферни условия.

 

Табели за стълбове. Това са реклами, които се поставят по уличните стълбове. Те са със стандартна големина, спрямо изискванията на общината. Изработени са от ламарина и метален профил, прахово боядисани.

Табели за строителни обекти. Всеки строителен обект е задължен да има информационни табла, на които е описано вида на съоръжението, начало на строителството, срок на изработка и друга важна информация. Тези табели могат да са направени от ламаринено лице и PVC покритие или винилно лице с пълноцветен печат.

Табели за интериор. Това са рекламни носители, които биха могли да се направят от всякакъв непретенциозен материал който може да се използва за закрити пространства и да носи максимален ефект.

Табела със сменяща се визия. При тях е характерно това че се правят лесни за обслужване и всеки може да си сменя визията.

Светеща табела или светеща кутия. Най-често желаният рекламен носител. Притежава ефектна визиия на ниска цена. Лицето на кутията може да бъде изработено от плексиглас, прорязан еталбонд, винил, плътен поликарбонат или друг подходящ материал. За осветяване се използват LED ленти, LED модули, луминесцентни тръби или неон, всичко това окомплектовано в изящна изработка. Кутиите могат да бъдат предназначени както за интериор, така и за външна употреба.

 

Изделия от неон

Неонът е доста предпочитан материал за светлинна реклама. Сравнително евтин и много дълготраен светлинен елемент. Има неоспоримо най-ярко излъчване. Неонът може да е открит, вграден, контражурен или прикрит с лице.

 

Лед дисплеи и динамична реклама

Лед дисплеите могат да бъдат предназначени за вътрешно и външно ползване. В двата варианта се предлагат едноцветни и пълноцветни дисплеи с размери вариращи от 72х24см до 360х72см. Лед дисплейте позволяват текст или изображения по избор на клента да се сменя върху дисплея през определен период от време.

Лед кръстовете са предпочитана реклама от аптеки, поликлиники, лекарски и зъболекарски кабинети.

Едноцветни LED дисплеи

 

Пълноцветни LED дисплеи

 

LED кръстове

 

Тотеми

Тотемите са вертикални двустранни конструкции, чиято главна цел е видимостта на важна информация от далечно растояние. Това ги прави желана медия за супермаркети и бензиностанции. Могат да бъдат светещи и несветещи, като главно са предназначени за екстериорни условия. За интериорно предназначение предимно се използват от молове и големи търговски центрове като информационни табла.

 

Тристени

Тристените или тристранните светещи тотеми се използват от супермаркети, хипермаркети.

 

Билборд съоръжения

Фирмата предлага пълен набор от услуги свързан с билборд съоръжения - изграждане на билборд конструкции, отдаване под наем на вече съществуващи позиции и подмяната на визии. Размерите на съоръженията могат да бъдат стандарни и нестандартни, функциите им статични и динамични. Динамичните съоръжения могат да бъдат два вида – такъв в който цялото съоръжение се върти и такъв в който само визиите (максимум 4 на брой) се сменят през определен интервал от време.

 

Коледни украси

 
 • Съоръжения с нестандартна визия
 • Покривни реклами
 • Знамена, банери, интериор
 • Изделия от огънат плексиглас
 • Затваряне с кристал
 • Рекламни постери и стелажи